Projektzáró és búcsúzkodás a 4.b osztályban

Hihetetlen, de 4 év eltelt együtt “jóban-rosszban”. Elérkezett az utolsó, immár 8. előadásunk, aminek forgatókönyvírója, rendezője és egy falusi asszony képében egy szereplője is Julcsi néni volt. Rita néni rendező asszisztensként működött közre és szintén egy falusi embert játszott a KIRIKOU és a boszorkány című afrikai mesében. A darab érdekessége, hogy Anett és Roland, akik az életben is egy párt alkotnak, a felnőtt Kirikout és Karabát alakították (ők szülők az osztályban).
A színházi előadás után igazi meglepetésben volt részünk nekünk tanítóknak. Tudtuk, hogy hetek óta folyik valami készülődés, hiszen reggelente szülői engedéllyel Juli (Enikő anyukája) átvette tőlünk a gyerekeket és elküldtek minket “büfézni”. De ez a meglepetés mindent fölülmúlt! A szülők nevében Anett köszönte meg 4 éves munkánkat, majd a gyerekek meghatott, el-elcsukló hangon mondták el verseiket, énekelték el tiszta, őszinte gyermekhangon dalaikat.
Velük sírtunk és nevettünk mi is! Köszönjük ezt a kedves, szép meglepetést MINDENKINEK!!! És köszönjük a 4 év munkáját szülőknek, gyerekeknek egyaránt!
További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.